SERVICE ONDERSTEUNING

Service

Ons DNA: een dichtsbijzijnde efficiënte Service

U ondersteunen en het ondersteunen van ons netwerk van KUBOTA dealers in technische activiteiten, zijn missies van elk moment die verankerd zitten in ons DNA.
Wij kennen uw noden en behoeften, en wij moeten u zo snel mogelijk antwoorden geven op uw vragen.

Kubota service technici, opgeleid in onze "Kubota University" en gespecialiseerd op het volledige gamma van onze producten, zijn aanwezig om u te helpen in alle situaties.

KUBOTA service: innovator in "service" oplossingen

KUBOTA service ontplooit al haar middelen om voortdurend nieuwe oplossingen te creëren om stilstand te verminderen van uw machine, gepland of niet.

De gespecialiseerde en gekwalificeerde technici van ons dealernetwerk vertrouwen op de meest recente hulpmiddelen en genieten de ondersteuning van een bereikbare servicemedewerker 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

KUBOTA wil overal en altijd antwoorden brengen. Daarnaast, KUBOTA innoveert in service reactiviteit door het aanbieden van diagnose oplossingen vanop afstand, wat u toestaat om uw stilstandtijden nog meer te verminderen.

Kubota Care: werken in rust, Kubota zorgt voor de rest

Het beheersen van uw bedrijfskosten is niet langer een bezorgdheid met KUBOTA. U kunt werken en uw bedrijf ontwikkelen met een kalme geest.

Dankzij het aanbod van garantieverlenging, tot 5 jaar en/of 5 000 gebruiksuren, vindt u een aanbod dat het best aangepast is aan uw behoeften, garanderen we u het vertrouwen om uw werk in volledige rust uit te voeren, terwijl uw kosten perfect beheersbaar zijn.

Contacteer ons

Bedankt voor uw registratie!

Bedankt voor uw registratie! Wij nemen binnenkort contact met u op.

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van het betreffende formulier. Probeer het later nog eens.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Bedankt voor het indienen van uw aanvraag

HOFSTEDE-TIMMERMAN TUIN-EN PARKMACHINES

featured-content-map
Weth. Krollstraat 6
7951 TJ, STAPHORST
Openingstijden
Maandag
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Zaterdag
08:30 - 12:00

Over ons

Over Ons
Hofstede Timmerman is al sinds 1982 gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van tuinmachines. Intussen bevat het programma de verkoop en onderhoud van machines voor: openbaar groen, sportterreinen en golfbanen. Evenals grafdelfkranen, infra-machines, shovels, elektrische voertuigen en reiniging machines. Meer details

KUBOTA Finance

Dankzij Kubota Finance kunnen wij u aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aanbieden. Of het nu gaat om een grote of een kleine machine, voor iedere wens is een oplossing! Wij staan u graag te woord. Neem contact op
Adres
Openingstijden